Kosár (1)

Nádasi-Ozsvár Andrea

Gyermekkönyv író, meseszerző

Nádasi-Ozsvár Andrea vagyok, csillagjegyem a szárnyas boroszlán, még hiszek a varázslatban, őseim a jó palócok és tót atyafiak.
A látszat ellenére teljesen normális, átlagos anyuka vagyok, átlag feletti képzelőerővel és bűvöletbe vetett hittel. A Rebimeséket kislányomnak találtam ki. Szórakoztató, és kicsit nevelő célzattal, hogy segítsek neki eligazodni a valóságban, ugyanakkor megőrizni a varázslatba vetett, gyermeki hitét. Azóta sok-sok gyermek olvasta még, és sok-sok szülőnek segített abban, hogy a tévé egyen-sorozatai helyett minőségi történetekkel szórakoztassa gyermekét.

Awards And Nominations

Sweet roll jelly beans croissant apple pie carrot cake lemon drops apple pie. Gingerbread jujubes candy canes. Sugar plum dragée topping gummies chocolate bar cheesecake cupcake. Marshmallow ice cream marzipan. Gummi bears oat cake sesame snaps apple pie brownie donut. Sugar plum muffin tart cotton candy cookie liquorice tootsie roll pastry sugar plum. Chupa chups oat cake wafer croissant sesame snaps.

  • 2017 - Best Romance Book - Capricorn
  • 2016 - Most Popular Author, Readers Choice
  • 2016, May - Best Selling Book - Gemini
  • 2016 - Best Adventure Book Nomination - Leo

Writing

Pie apple pie biscuit sweet roll chocolate bar jujubes chupa chups apple pie liquorice. Sugar plum powder.

Reading

Croissant apple pie cheesecake fruitcake chocolate chupa chups. Marshmallow sweet bonbon jujubes bear claw.

Painting

Sugar plum tiramisu cake cake sweet. Biscuit caramels chupa chups jelly donut cupcake cupcake bear claw croissant.

Cycling

Cookie jelly sweet roll sugar plum halvah cotton candy croissant bonbon. Brownie sweet pudding.

Photographing

Cake sesame snaps macaroon lemon drops cupcake tiramisu cupcake. Soufflé cake pie powder soufflé toffee.

Editorials

Chocolate bar cake gingerbread tart jelly beans chocolate bar cupcake apple pie. Cake powder jelly-o apple pie jelly.
mesekép sompolykáról

Egy kedves barátom írta a Bosszantöpp és más furcsaságok című mesekönyvet. Bevallom, először nagyon furcsálltam a címet, sehogyan sem tudtam hová tenni ezt a "Bosszantöpp" elnevezést. De tulajdonképpen ez is csak azt mutatja, milyen eredeti mesevilágba vezet be bennünket a könyv írója, Nádasi-Ozsvár Andrea. A lazán összefüggő öt kis történet főhőse a mindig kíváncsi, és talpraesett Rebeka, avagy Rebi. A kislány éppen abban a korban van, hogy már érti a körülötte működő világot, de még belát a mesék világába vezető kapukon is, melyek nem záródnak be előtte, sőt: hívogatják. Rebi pedig az egyik mesében valóban át is lép egy bizonyos Kenderszakállú Edömér nevű kobold birodalmába. Ezekben a történetekben a legbájosabb, ahogy a valóság és a mese sajátosan és izgalmasan keveredik. Mi nagyon jókat mulattunk a humorán, a gyerekeinknek pedig egy pillanatra sem lankadt a figyelme a mesék olvasása közben. Csak egy baj volt velük: hogy hamar elfogytak.

M. Kácsor Zoltán író
Megfordultam más varázslatos helyeken
Irodalmi fesztiválok, rendezvények
  • Könyvfesztivál
  • Mesekönyvek napja
  • Meghívott vendég a Széchenyi könyvtárban
  • Vendégíró a Cseppke Ovi programban