Mesekönyvek

Bosszantöpp és más furcsaságok, avagy Rebimesék félősöknek és bátraknak

Rebeka egy tökéletesen átlagos kislány, aki bátor és kíváncsi természete miatt hajlamos mindenféle zűrbe keveredni - ezekben a mesékben az ő kalandjait követhetjük nyomon. A kötekedős Bosszantöpptől (akinek feltett szándéka bajba sodorni Rebit) a jószívű Csíkoshátú Bőröndös Sompolykáig (aki segít Rebinek visszanyerni a számítógép elé kövült apuka figyelmét) egy mágikus világmindenség kel életre minden történetben, titokzatossággal és képzelettel színezve az egyébként hétköznapi élethelyzeteket.

A Rebimesék kedvesen eredeti és szórakoztató történetek gyűjteménye, melyeket nemcsak a gyermekek, de a szülők is élvezni fognak esti meseolvasáskor – de legyetek óvatosak, mert ha legközelebb valami különös történik az otthonotokban, ti is hajlamosak lesztek benézni a sötét sarkokba, nem lakik-e ott valaki…

Ajánlott életkor: 5-10 éves gyerekeknek

Olvass bele: Bosszantöpp és más furcsaságok

Szeretnék egy példányt!

Kiadó: Nádasi-Ozsvár Andrea

Illusztráció: Főgel Alexandra rajzaival
Borító: keménytábla
Oldalszám: 48 oldal
Megjelenés: 2016. április 25.
Méret: 210 mm x 148 mm
Kötés: kötött
ISBN: 9789631252866

Kőből készült emeletes nadrág

Szerettétek a Bosszantöpp és más furcsaságok című kötetet? Akkor a folytatás is a kedvenceitek közé fog kerülni! Rebeka továbbra is tanulságos és vidám történetekkel szórakoztatja a kicsiket és nagyokat, félősöket és bátrakat egyaránt.

A mesék révén egy varázslattal átszőtt valóságba kalandozhattok el, ahol mindenre van megoldás, még a szerelemre és a félelemre is. Rebi világában a Fogtündér sem feltétlenül az, akinek látszik, egy balatoni nyaraláson is megakaszthatják a törpetrollok a szorgalmi feladat elkészítését, és egy óbudai homokozóból is elindulhatunk megmenteni a varázslényeket, ha Hóbortos Petár elrontott varázsigéje miatt elszabadul a papucsinvázió.

Kezed ügyében van a Csinadratta Bumsztaráré por, és tudod, merre nyílik az átjáró a Varázsvilágba? Máris készen állsz az újabb kalandokra Rebivel! Boroszlánhátra fel, induljon a zűrelhárítás!

Ajánlott életkor: 5-10 éveseknek.

Olvass bele: Kőből készült emeletes nadrág

Két könyv, dupla öröm, megrendelem ezt is!

Kiadó: Nádasi-Ozsvár Andrea

Illusztráció: Főgel Alexandra rajzaival
Borító: keménytábla
Oldalszám: 60 oldal
Megjelenés: 2016. december 16.
Méret: 210 mm x 148 mm
Kötés: kötött
ISBN: 9789631273915